Prawa człowieka, suwerenność żywnościowa i cele rozwoju

Nowa publikacja IGO prezentuje koncepcje w pracy na rzecz Celów Zrównoważonego Rozwoju – perspektywę praw człowieka w rozwoju i suwerenność żywnościową.

PublikacjaPerspektywa praw człowieka i suwerenność żywnościowa w realizacji Celów Zrównoważonego Rozwoju pod tytułem “Perspektywa praw człowieka i suwerenność żywnościowa w realizacji Celów Zrównoważonego Rozwoju” przybliża tytułowe koncepcje i wnioski z nich wypływające.

Pobierz: Perspektywa praw człowieka i suwerenność żywnościowa w realizacji Celów Zrównoważonego Rozwoju [PDF]

 

 

 

 

 

 

 

Logo Polska PomocPublikacja została przygotowana w ramach projektu współfinansowanego w ramach programu polskiej współpracy rozwojowej Ministerstwa Spraw Zagranicznych RP.

 

 

Flaga UEProjekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej. Za treści wyrażone w tym materiale odpowiada wyłącznie Instytut Globalnej Odpowiedzialności. Opinie te w żadnym wypadku nie wyrażają oficjalnego stanowiska Unii Europejskiej.

Przeczytaj artykuły o podobnej tematyce:

, , ,